İSTANBUL / PENDİK - Cemile Çopuroğlu Ortaokulu

EBA Üzerinden yapabileceğiniz uygulamalar-Etkinlikler

Eğitim bilişim ağı yani EBA üzerinde bir çok uygulama, oyun ve etkinlik öğrencilerin kullanımına sunulmuştur.

Aşağıda bazı uygulamaların adresleri ve açıklamaları verilmiştir.

Para Şehri : Belirli görevler karşılığında sanal olarak para kazanıp harcayabileceğiniz bir etkinlik. İlköğretim seviyesindeki öğrencilere tutumlu olmayı aşılayan bir uygulamadır.  Uygulamayı açmak için tıklayınız.

Kare Kapmaca: Kare Kapmaca 2 kişi tarafından karşılıklı oynanan bir zekâ oyunudur. Uygulamayı açmak için tıklayınız.

Eba Matmatik Uygulaması:
Çarpma işlemini daha iyi anlayabileceğiniz güzel bir etkinlik. Uygulamayı açmak için tıklayınız.

Online F Klavye Ders Uygulaması :
Online olarak F klavyesi uygulaması yapabileceğiniz, içerisinde bir çok farklı dersin olduğu güzel ve etkili bir uygulama ve site. Fklavye hakkında birçok bilgiye ulaşabileceğiniz bu site için tıklayınız.

EBA Kelime Dünyası :
 Uygulama ile değişik kategorilerde nesnelerin farklı dillerdeki anlamlarını, cümle içindeki kullanımlarını ve telaffuzlarını öğrenebilirsiniz. Uygulamayı açmak için tıklayınız.

Ebru Boyama: Ebru yapabilmek için çeşitli araçlardan oluşan bir etkinlik.  Uygulamayı açmak için tıklayınız.

Eba üzerinde yapabileceğiniz akıl oyunları: Farklı türdeki akıl oyunlarını deneyerek kendinizi geliştirebilirsiniz. (Hanoi Kuleleri, Kurt kuzu ot, Kurbağa) Sayfaya gitmek için tıklayınız.

Yayın: 05.12.2017 - Güncelleme: 12.02.2024 22:18 - Görüntülenme: 6050