İSTANBUL / PENDİK - Cemile Çopuroğlu Ortaokulu

Okulumuzda Yaprak Dökümü...

Bu yıl okulumuzdan bir çok öğretmen arkdaşımız başka okullara geçiş yaptılar. Uzun yıllardır okulumuza emek veren değerli meslektaşlarımıza verdikleri tüm emekler için çok teşekkür ediyor, gittikleri yeni okullarında ve yaşamlarında başarı ve mutluluklar diliyoruz. Okulumuzdan ayrılan öğretmenlerimiz Türkçe Öğretmenlerimiz Meriç SEVGİL, Emir Sait FİDAN, İngilizce öğretmenimiz Bilge AYDOĞAN, Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Sait MALAY.

Giden öğretmen arkdaşlarımızın yerine bir çok yeni öğretmenimiz okulumuzda göreve başlamıştır. Yeni gelen öğretmen arkdaşlarımıza hoşgeldin diyerek görevlerinde başarılar diliyoruz.

Ayrıca uzun yıllardır okulumuzda müdür yardımcısı olarak görev yapan Leyla ARIKAN öğretmenimizde başka okula geçmiştir. Yeni görev erinde başarılar diliyor, verdiği tüm emekler için çok teşekkür ediyoruz.

17-09-202317-09-202317-09-202317-09-2023

Yayın: 17.09.2023 - Güncelleme: 17.09.2023 13:44 - Görüntülenme: 392