İSTANBUL / PENDİK - Cemile Çopuroğlu Ortaokulu

Cemile Çopuroğlu Ortaokulu

Adres
GÜLLÜ BAĞLAR MAH. MUHSİN YAZICIOĞLU CAD. CEMILE ÇOPUROĞLU ORTA OKUKU BLOK NO: 84 PENDİK / İSTANBUL
Vizyon
İstiyoruz ki, Yönetici, öğretmen, öğrenci, veli ve personelimiz; •Sevinci, mutluluğu, hüznü paylaşsın •İnsanları yönetmek değil, insanlarla yönetme noktasına gelsin •Elde olanla yetinmeyip hep daha iyiyi istesin •Ülkesine ve milletine faydalı olmak için eldeki tüm imkanları sonuna kadar kullansın •Zamanın bir mücevher olduğunu öğrensin •Sadece bilgiyle değil, bildiklerini uygulamayla başarılı olunacağını bilsin •Hiç kimsenin bir diğerine üstünlüğünün olmadığını bilsin ve ona göre davransın •Karşılıklı sevgi ile her türlü görüşü dinlesin ve tartışsın •Kimden geldiğine bakmadan tüm doğruları kullanabilsin.
Misyon
Öğrencilerimizi, Atatürk İlke ve Esaslarına bağlı, çağdaş, vatanını ve milletini seven, kendini sürekli yenileyerek gelişmeleri takip eden, özgüveni yüksek, insan hak ve özgürlüklerini, hoşgörüyü, demokrasiyi ve sevgiyi benimsemiş bireyler olarak yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :Tam gün Eğitim
Ders Başlama Saati: 09:00 Ders Bitiş Saati: 15:00
Ulaşım
Okulumuz Pendik Merkezden 5 km uzaklıktadır. Okulumuz önünde bulunan Cemile Çopuroğlu durağından Pendik ve Kartal´dan gelecek misafirlerimiz 132F VE 132P otobüslerini kullanabilirler.
3 km