İSTANBUL / PENDİK - Cemile Çopuroğlu Ortaokulu

SONER KAYAPINAR - Okul Müdürü

Okulumuz Müdürü Soner KAYAPINAR, 1969 Babaeski doğumlu olup aslen Bilecik nüfusuna kayıtlıdır. Öğrenim hayatının tamamını İstanbul’da tamamlamış olup sırasıyla, Pendik Lisesini bitirdikten sonra, Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Resim Öğretmenliği Bölümünden Grafik Tasarım mezunu olup mezuniyet sonrası reklam sektöründe Grafiker olarak bir süre çalışmalar yapmıştır. Daha sonra sırasıyla Mardin – Nusaybin Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda öğretmenlik ve Müdür Yardımcılığı, Nusaybin Misak-ı Milli İlköğretim Okulu Kurucu Müdürlüğü ve Okul Müdürlüğü, Pendik Alemdar Paşa İlköğretim Okulu Öğretmenliği - Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü, Pendik Kavakpınar Lisesi Kurucu Müdürlüğü, Pendik İstanbul Ticaret Odası Ticaret Meslek Lisesi Kurucu Müdürlüğü – Müdür Başyardımcılığı ve Okul Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. 2015 yılında Pendik Enver Çelik Ortaokulu Müdür Yardımcılığı görevine atanmıştır. 2015-2016 Eğitim öğretim yılında ise okulumuz müdürü olarak görevine başlamıştır.